Nyheter

GC TROOPS

Välkomna till säsongen 20/21

Uppstart av terminen

GC Troops träningar startar upp under vecka 34. Träningstider för respektive lag har skickats via mail och finns även här. Är det något ni undrar över kring träningstiderna, vänligen kontakta lagets tränare.


Covid-19:s påverkan på svensk cheerleading 

Vi fortsätter att bevaka och anpassa vår verksamhet utifrån Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundets riktlinjer och rekommendationer för att minska smittspridning.

För oss i GC Troops gäller följande fortsatt:

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta på träning utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn sedan tillfrisknandet. Insjuknar man under träning går man hem direkt
  • Tvätta händerna ofta samt använd handsprit som komplement när inte handtvätt är möjlig
  • Kom gärna ombytt till träningen och dela inte vattenflaskor eller annat som kan överföra saliv
  • Undvik handhälsningar, kramar och annan för idrotten inte nödvändig närkontakt mellan aktiva
  • För att begränsa antalet personer på Pedagogen Park samt att minimera antalet föräldrar på vår ”läktare” ber vi er att lämna hallen under träning.
  • Om möjligt kommer vi att träna eller värma upp utomhus så ta med kläder efter väder
  • Medverkan på träning - vi respekterar individuella val baserat på de förhållanden som råder för våra aktiva. Det är alltid individens (vårdnadshavare för de under 18 år) egna beslut som gäller
  • Då restriktionen mot närkontakt togs bort den 14 juni ger det oss möjlighet till bygg/stunt igen, dock med de rekommendationer som föreningen anpassar träningen efter.


Årsmöte 4 oktober kl. 15:00-17:00

Redan nu vill vi uppmärksamma er på att föreningen har årsmöte den 4 oktober på Pedagogen Park. Vi kommer att arrangera årsmötet i den lilla gymnastiksalen med gott om utrymme för att kunna hålla avstånd.


Varmt välkomna till en ny men annorlunda termin - var rädd om varandra och våra tränare!


Soliga hälsningar!


Styrelsen för GC Troops


Email: styrelsen@gctroops.com

ADRESS

Besöksadress:
Cheerföreningen GC Troops

Frölundagatan 118

431 32 MÖLNDAL

FÖLJ OSS

PROFIL

En liten cheerleadingförening med  stort hjärta. Vi en familj som hjälps åt och det är tillsammans som vi når framgångar.