Hem

GC TROOPS

CHEERFÖRENINGEN GC TROOPS

Cheerföreningen GC Troops är en förening med ca 170 medlemmar som har sin verksamhet på Pedagogen Park i Mölndal. Vårt mål är att växa och att ha en stor andel tjejer och killar som tränar i våra träningslag för att sedan utvecklas vidare in i våra tävlingslag. GC Troops startade år 2003 och har genom åren deltagit i både nationella samt internationella tävlingar med många fina placeringar som resultat. De lag som representerar föreningen kan variera mellan säsongerna. Föreningen hade under säsongen 2018/2019 fyra träningslag från mini-miniorer till juniorer och fyra tävlingslag med minorer och juniorer i level 1 & 2. Under säsongen 2019/2020 representerar fyra träningslag och fem tävlingslag GC Troops färger. Cheerleading är sedan 2019 en egen sport och föreningens grund är att våra lag under säsongen ska träna för att kunna delta vid tävlingar.

GC Troops Juluppvisning

Den 15 december hade vi GC Troops juluppvisning i Pedagogen Park. Alla våra tävlings och träningslag visade upp sina fina program, det serverades fika och lottförsäljning gick som en dans, det pysslades och övades på nya skills. Stort tack till alla aktiva, tränare och föräldrar som var med och bidrog till att det blev en lyckad dag! Nu ser vi fram emot en härlig vårtermin då våra lag kommer fortsätta utvecklas och bygga en underbar gemenskap.  

GC Troops på Nordic All Level Championship 30/11 & 1/12

Våra tävlingslag Snipers, Majors, Sergeants, Marines och Bombsquad tävlade på NALC i Partille Arena. Tack alla lag, coaches och supportrar för en härlig tävlingshelg och grattis Bombsquad till andra platsen i Group Stunt Level 6!

Foto: Allstar Cheer Photography


GC Troops medverkade på Bingolotto

Aktiva från vårt tävlingslag Marines tillsammans med coaches Mimmi Vireberg Reinholdson och Vendela Hallden Kullander medverkade på Bingolotto söndagen den 3 november. Bingolotto uppmärksammade även att Svenska Cheerleadingförbundet valts in som medlemmar och nytt specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet. 

Foto: Johan Carlén, Folkspel

Frågor om föreningen?

Har du frågor föreningen, träning, utbildningar, regler eller annat? Läs gärna i vår uppdaterade Handbok med information kring lag, kläder och tävlingar.Tävlingar vårterminen - 2020:


Tiggetävlingen i Malmö 2 maj - vi avvaktar information

DM/RM/SM i Nyköping den 16 maj är tyvärr inställt
JAM-fest är framflyttad till 6 juni
Vårterminen är igång

Vårterminen har satt igång och våra lag är i full gång. Vi har fyllt på i våra träningslag. Om ni inte får plats nu kommer vi ta in fler efter sommaren igen. Står du inte med på kölistan, men tycker det verkar spännande med Cheerleading så anmäler du dig här.

Du kommer inte att ångra dig! 


____________________________________________________________


GC Troops 2019/20 på Instagram

Följ gärna våra lag: 


gctroops

troops.bombsquad

troops.majors

troops.marines

troops.navys

troops.pioneers

troops.rebels

troops.recruits

troops.sergeants

troops.snipersADRESS

Besöksadress:
Cheerföreningen GC Troops

Frölundagatan 118

431 32 MÖLNDAL

FÖLJ OSS

PROFIL

En liten cheerleadingförening med  stort hjärta. Vi en familj som hjälps åt och det är tillsammans som vi når framgångar.