Anlita oss

När ni behöver energi och ett effektivt gäng - anlita oss!

Teambuildning & Kick off


Utveckla laganda, tillit och vänskap med oss. Cheerleading är en sport som kräver bra laganda och tillit; samtidigt som det är väldigt roligt. Vi samlar ihop ett gäng ledare som lär ut ett Cheerleading till er samt tillhandahåller dräkter att använda. Detta är extremt roligt och passar både killar och tjejer självfallet finns även killdräkter och om någon kille känner sig manad och som gruppens pajas finns det även säkerligen en fin kjol till honom med.

Inventering - snabbt & effektivt


Med vårt stora antal engagerade medlemmar och föräldrar kan vi erbjuda effektiv och noggrann inventering. Detta är ett jobb vi inte är främmande till och har många nöjda arbetsgivare.

Möhippa eller Svensexa


Gör de bästa dagarna i ditt liv ännu mer minnesvärda - anlita oss till din möhippa eller svensexa. Vi samlar ett gäng ledare som lär ut ett enklare cheerleading program med dans, hopp och stunt samt tillhandahåller dräkter att använda. Förutom att det är väldigt kul och annorlunda är detta något riktigt roligt att spela in och visa upp på bröllopsfesten.

Event


Cheerleading sprider glädje och fångar snabbt publikens intresse. Vi är med på Göteborgsvarvet och Midnattsloppet. Har ni något evenemang som behöver peppning av cheerleaders? Hör av er!