Anlita oss

GC TROOPS

ANLITA OSS

TEAMBUILDING / KICK OFF

Utveckla laganda, tillit och vänskap med oss!


Cheerleading är en sport som kräver bra laganda och tillit; samtidigt som det är väldigt roligt. Vi samlar ihop ett gäng ledare som lär ut ett Cheerleading till er samt tillhandahåller dräkter att använda. Detta är extremt roligt och passar både killar och tjejer självfallet finns även killdräkter och om någon kille känner sig manad och som gruppens pajas finns det även säkerligen en fin kjol till honom med.

UTDELNING AV BROSCHYRER/REKLAM

Få enkelt ihop ett stort antal som effektivt kan dela ut det du vill.


Ni kanske har undrat vilka dessa trevliga tomteklädda ungdomar som delar ut pepparkakor juletid på Göteborgs gator är? GC Troops såklart! Med vårt höga och engagerade medlemsantal kan vi snabbt och effektivt dela ut material. Då vi lever för att glädja och underhålla människor kan vi med genuin glädje bemöta folk och dela ut broschyrer/reklam eller godsaker.

INVENTERING

Snabbt, effektivt och enkelt.


Med vårt stora antal engagerade medlemmar och föräldrar kan vi erbjuda effektiv och noggrann inventering. Detta är ett jobb vi inte är främmande till och har många nöjda arbetsgivare.

EVENT


Vi är med på Göteborgsvarvet och Midnattsloppet. Har ni något evenemang som behöver peppning av cheerleaders? Hör av er.

MÖHIPPOR/SVENSEXOR

Fira med oss och gör din möhippa eller svensexa oförglömlig.


Gör de bästa dagarna i ditt liv ännu mer minnesvärda! Anlita oss till din möhippa. Vi samlar ihop ett gäng ledare som lär ut ett enklare cheerleading program med dans, hopp och stunt samt tillhandahåller dräkter att använda. Förutom att det är väldigt roligt och annorlunda är detta något riktigt roligt att spela in och visa upp på bröllopsfesten!

ADRESS

Besöksadress: Cheerföreningen GC Troops

Frölundagatan 118

431 32 MÖLNDAL

FÖLJ OSS

PROFIL

En liten cheerleadingförening med det stora hjärtat. Tillsammans är vi en familj som hjälps åt. Det är vi tillsammans som når framgångar. One army- one family.